Inkooporganisaties

Stegman is aangesloten bij de onafhankelijke inkooporganisaties Bestdeal en Intrakoop.

Bestdeal Leverancier

Stegman Geschenkpakketten en Bestdeal hebben de handen ineen geslagen. Als zelfstandig onderdeel van het Nederlands Inkoopcentrum sluit en onderhoudt Bestdeal contracten met toonaangevende leveranciers. Stegman is als enige bedrijf gecontracteerd als leverancier van geschenkpakketten. Dit kwaliteitslabel is een waardering voor ons kwalitatief hoogstaande assortiment, onze service op maat, uitstekende leveringsvoorwaarden én de beste prijs.

Intrakoop Leverancier

Voor ons totale assortiment hebben wij een overeenkomst gesloten met Intrakoop. Deze coöperatieve inkoopvereniging voor de gezondheidszorg ondersteunt zonder winstoogmerk de inkoopbelangen van meer dan 550 zorginstellingen met ruim 7000 locaties. Intrakoop heeft voor Stegman gekozen vanwege onze landelijke distributie en het onderscheid in prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bestellen is snel & gemakkelijk

U kunt uw kerstpakketten bestellen door gebruik te maken van ons super eenvoudige online bestelformulier. Geen registratie, geen winkelmandje, u kiest één of meer kerstpakketten en bestelt direct!

Levering t/m 24 december

Wij leveren uw kerstpakket uit voorraad af op ieder gewenst adres in Nederland en België t/m 24 december. Bestellingen boven € 500,- worden franco afgeleverd. Bekijk ook onze algemene leveringvoorwaarden

Corona mededeling

Visual

Lees hier hoe Stegman met het corona virus omgaat. Ondanks dat we deels vanuit huis werken, staan wij nog steeds graag voor u klaar!

Lees verder

Stegman
The art of giving

In onze ruime en stijlvolle showroom in Schagen laten wij u kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van kerstattenties. Alle geschenken staan verdeeld over verschillende themakamers. Samen met een van onze ervaren en creatieve adviseurs stelt u het kerstpakket samen, dat het best bij uw bedrijf, medewerkers of relaties past. Dus twijfel niet en maak tijdig een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Lees verder