Uw eigen sterrenmarkt - Een goed idee van Stegman!

Met de Sterrenmarkt beloont u uw medewerkers niet alleen met mooie geschenken, maar ook met het ultieme kerstgevoel!

Stegman organiseert op uw bedrijfslocatie een sfeervolle kerstmarkt compleet met hapjes, drankjes en verschillende kramen, waar uw medewerkers hun favoriete kerstcadeaus kunnen kiezen.

Aan de hand van uw wensen richten wij de Sterrenmarkt in met kramen getint in vele thema’s. Koken, ontspanning, wijnen, Rituals en sport vormen enkele voorbeelden. Ook de locatie kleden wij met kerstaccessoires voor u aan. Bij binnenkomst ontvangen uw medewerkers tegoedmunten waarmee zij hun favorieten kunnen verzilveren. Aan het einde van deze gezellige happening gaan zij voldaan naar huis met een shopper vol kerstcadeaus én een onvergetelijke ervaring!

Meer info? Bel 0224-213135

Houd er rekening mee dat het aantal Sterrenmarkten wat wij kunnen organiseren beperkt is.

Bestellen is snel & gemakkelijk

U kunt uw kerstpakketten bestellen door gebruik te maken van ons super eenvoudige online bestelformulier. Geen registratie, geen winkelmandje, u kiest één of meer kerstpakketten en bestelt direct!

Levering t/m 24 december

Wij leveren uw kerstpakket uit voorraad af op ieder gewenst adres in Nederland en België t/m 24 december. Bestellingen boven € 500,- worden franco afgeleverd. Bekijk ook onze algemene leveringvoorwaarden

Stegman
The art of giving

In onze ruime en stijlvolle showroom in Schagen laten wij u kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van kerstattenties. Alle geschenken staan verdeeld over verschillende themakamers. Samen met een van onze ervaren en creatieve adviseurs stelt u het kerstpakket samen, dat het best bij uw bedrijf, medewerkers of relaties past. Dus twijfel niet en maak tijdig een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Lees verder