Showroom - The Art of giving

Ruime keuze standaardpakketten

Stegman heeft niet alleen een ruime keuze standaardpakketten, maar in onze showroom kunt u uit meer dan 10.000 food- en non-food producten uw eigen pakket samenstellen.

Op deze manier kunt u een pakket creëren welk in uw gedachtegoed past, graag adviseren wij bij de samenstelling hiervan. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen om de mogelijkheden door te spreken en voorbeelden te presenteren.

Ons motto hierbij is: samen met u maken wij van uw kerstgeschenk meer dan een gebaar alleen!

Bestellen is snel & gemakkelijk

U kunt uw kerstpakketten bestellen door gebruik te maken van ons super eenvoudige online bestelformulier. Geen registratie, geen winkelmandje, u kiest één of meer kerstpakketten en bestelt direct!

Levering t/m 24 december

Wij leveren uw kerstpakket uit voorraad af op ieder gewenst adres in Nederland en België t/m 24 december. Bestellingen boven € 500,- worden franco afgeleverd. Bekijk ook onze algemene leveringvoorwaarden

Stegman
The art of giving

In onze ruime en stijlvolle showroom in Schagen laten wij u kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van kerstattenties. Alle geschenken staan verdeeld over verschillende themakamers. Samen met een van onze ervaren en creatieve adviseurs stelt u het kerstpakket samen, dat het best bij uw bedrijf, medewerkers of relaties past. Dus twijfel niet en maak tijdig een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Lees verder