Showroom - The Art of giving

Ruime keuze standaardpakketten

Stegman heeft niet alleen een ruime keuze standaardpakketten, maar in onze showroom kunt u uit meer dan 10.000 food- en non-food producten uw eigen pakket samenstellen.

Op deze manier kunt u een pakket creëren welk in uw gedachtegoed past, graag adviseren wij bij de samenstelling hiervan. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen om de mogelijkheden door te spreken en voorbeelden te presenteren.

Ons motto hierbij is: samen met u maken wij van uw kerstgeschenk meer dan een gebaar alleen!

Bestellen is snel & gemakkelijk

U kunt uw kerstpakketten bestellen door gebruik te maken van ons super eenvoudige online bestelformulier. Geen registratie, geen winkelmandje, u kiest één of meer kerstpakketten en bestelt direct!

Levering t/m 24 december

Wij leveren uw kerstpakket uit voorraad af op ieder gewenst adres in Nederland en België t/m 24 december. Bestellingen boven € 500,- worden franco afgeleverd. Bekijk ook onze algemene leveringvoorwaarden

Corona mededeling

Visual

Lees hier hoe Stegman met het corona virus omgaat. Ondanks dat we deels vanuit huis werken, staan wij nog steeds graag voor u klaar!

Lees verder

Stegman
The art of giving

In onze ruime en stijlvolle showroom in Schagen laten wij u kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van kerstattenties. Alle geschenken staan verdeeld over verschillende themakamers. Samen met een van onze ervaren en creatieve adviseurs stelt u het kerstpakket samen, dat het best bij uw bedrijf, medewerkers of relaties past. Dus twijfel niet en maak tijdig een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Lees verder