Rituals - Geluk zit in de details

Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van lichaam en huis.

Rituals

Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Rituals is er voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Immers, die eisen stelt Rituals zelf ook aan de producten en service.

Breed assortiment kerstpakketten

Of u nu kiest voor luxe, traditioneel, fair-trade of iets persoonlijks: Wij zorgen hoe dan ook voor een origineel kerstpakket!

Alle Rituals artikelen zijn los te verkrijgen; vraag ons naar de mogelijkheden voor een bijpassende verpakking of een combinatiepakket.

Rituals, passie voor puur, simpel geluk.

Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad.

Geniet van onze rituals collectie

Graag nodigen wij u uit om onze collectie te bekijken in onze showroom. Natuurlijk kunt u eerst via www.stegmankerstpakketten.nl alvast een beeld krijgen van ons Rituals assortiment.

 

Stegman
The art of giving

Stegman is één van de grootste leveranciers van kerstpakketten en relatiegeschenken in de Benelux. Inkoop, creatie, assemblage en verkoop, alles onder één dak. U koopt kerstpakketten dus écht direct bij de bron en dat heeft grote voordelen.

Lees verder