PUUR - Een bijzondere collectie

Al vele jaren reist Stegman elk jaar af naar een aantal bijzondere plekken op de wereld om inspiratie op te doen voor haar collectie.

Zodoende weten we veel over leuke, mooie, interessante en kwalitatieve geschenken. De geschenken waarbij direct een goed gevoel ontstaat, laten wij speciaal op maat maken en worden daarna opgenomen in onze PUUR collectie. De collectie bestaat dan ook uit een breed assortiment van aardewerk, glaswerk, houtproducten, een prachtige tassencollectie, etc.

Geniet van ons bijzonder PUUR assortiment.

Graag nodigen wij u uit om onze collectie te bekijken in onze showroom. Natuurlijk kunt u eerst via www.stegmankerstpakketten.nl alvast een beeld krijgen van ons PUUR assortiment.

 

Stegman bijzonder PUUR

De PUUR collectie bestaat uit een breed assortiment van aardewerk, glaswerk, houtproducten, een prachtige tassencollectie, etc.

Stegman
The art of giving

Stegman is één van de grootste leveranciers van kerstpakketten en relatiegeschenken in de Benelux. Inkoop, creatie, assemblage en verkoop, alles onder één dak. U koopt kerstpakketten dus écht direct bij de bron en dat heeft grote voordelen.

Lees verder