Nieuws overzicht

Corona mededeling

Als gewaardeerde relatie van Stegman informeren wij u graag dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en dat wij onze medewerkers instrueren over de actuele protocollen en de te nemen maatregelen. Ondanks dat we deels vanuit huis werken, staan wij nog steeds graag voor u klaar!

Waardering
Ondanks de bijzondere en ook onzekere omstandigheden, merken we ook dat er strijdlust aanwezig is bij zowel onze leveranciers als medewerkers om er het beste van te maken. Dit vraagt flexibiliteit, improvisatie en extra inzet, wat wij enorm waarderen.

Wilt u uw medewerkers ten behoeve van de Dag van de Zorg of een andere gelegenheid extra in het zonnetje zetten? Of wilt u uw medewerkers een hart onder de riem steken en bedanken voor hun inzet? Stegman denkt hierin als vanouds graag mee. Dit betekent dat wij via de bekende e-mailadressen en telefoonnummers bereikbaar zijn voor (aan)vragen en dat wij onze klanten zullen blijven voorzien van creatieve geschenksuggesties. We zullen de richtlijnen van de Rijksoverheid en nationale volksgezondheid instanties blijven volgen en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Het team van Stegman wenst u, uw medewerkers en familie het allerbeste toe en hopen dat we samen gezond en met succes door deze moeilijke tijden komen.

Bedankt voor uw begrip en hulp.

Het team van Stegman

_

Pracht verrassing

Leuk bericht van één van onze klanten! Dat horen we graag! Lees meer in de bijlage!

_

Werkkostenregeling

De impact van het coronavirus is enorm – en heeft ingrijpende gevolgen voor de economie. De Nederlandse overheid heeft ingestemd met de verruiming van de werkkostenregeling van 1,7% naar 3% tot en met een loonsom van € 400.000.
 
Deze verhoging geeft werkgevers die daar de ruimte voor hebben, de mogelijkheid om hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen. Dit kan bijvoorbeeld door het verstrekken van een geschenk om de medewerkers een hart onder de riem te steken, maar ook kun je denken aan eindejaarsgeschenken in de vorm van een kerstpakket of online keuzeconcept.
 
Wil je meer informatie over het verzorgen van een geschenk voor jouw medewerkers?
Stegman denkt graag met je mee. Naar wens en budget stellen wij een geschenk of pakket samen welke wij op een digitale wijze kunnen presenteren. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom om zelf een geschenk of pakket samen te stellen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM. Bel of e-mail ons voor meer informatie!
 
Het team van Stegman wenst jou, jullie medewerkers en familie het allerbeste toe en we hopen  samen gezond en met succes door deze moeilijke tijden komen.