Corona mededeling

Als gewaardeerde relatie van Stegman informeren wij u graag dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en dat wij onze medewerkers instrueren over de actuele protocollen en de te nemen maatregelen. Ondanks dat we deels vanuit huis werken, staan wij nog steeds graag voor u klaar!

Waardering
Ondanks de bijzondere en ook onzekere omstandigheden, merken we ook dat er strijdlust aanwezig is bij zowel onze leveranciers als medewerkers om er het beste van te maken. Dit vraagt flexibiliteit, improvisatie en extra inzet, wat wij enorm waarderen.

Wilt u uw medewerkers ten behoeve van de Dag van de Zorg of een andere gelegenheid extra in het zonnetje zetten? Of wilt u uw medewerkers een hart onder de riem steken en bedanken voor hun inzet? Stegman denkt hierin als vanouds graag mee. Dit betekent dat wij via de bekende e-mailadressen en telefoonnummers bereikbaar zijn voor (aan)vragen en dat wij onze klanten zullen blijven voorzien van creatieve geschenksuggesties. We zullen de richtlijnen van de Rijksoverheid en nationale volksgezondheid instanties blijven volgen en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Het team van Stegman wenst u, uw medewerkers en familie het allerbeste toe en hopen dat we samen gezond en met succes door deze moeilijke tijden komen.

Bedankt voor uw begrip en hulp.

Het team van Stegman